Известие

Collapse
No announcement yet.

Уред за температурата на водата.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Уред за температурата на водата.

Здравейте колеги,дайте малко инфо и помощ за уреда на температурата на водата на таблото,сутрита по време на движение ми отказа уреда.Преди това си работеше,перката на радиатора ми включва нормално на какво може да се дължи проблема:в уреда или някъкъв датчик.Благодаря ви предварително.
    Алфа 146'96 1,7 ie 16V еx
    159 1.9jtdm 150 cc 2007

Първоначално публикувано от beyn76 Покажи съобщение
    Здравейте колеги,дайте малко инфо и помощ за уреда на температурата на водата на таблото,сутрита по време на движение ми отказа уреда.Преди това си работеше,перката на радиатора ми включва нормално на какво може да се дължи проблема:в уреда или някъкъв датчик.Благодаря ви предварително.
    Гледа ли бушоните?
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
      Гледа ли бушоните?
      До колкото успях да ги проверя нямаше проблеми там.
      Last edited by beyn76; d.m.y г., 15:14.
      159 1.9jtdm 150 cc 2007

Comment

Преди малко запалих колата и всичко си беше наред,уреда реагира още при контакта но след 5 мин.работа на място стрелката пак отказа.Колеги давайте мненеия и препоръки.
        159 1.9jtdm 150 cc 2007

Comment

Здравей колега, аз съм с 1.6 мотор и имах същия пролбем. Първо смених датчика за температурата, който се намира над 3 цилиндър. Проблемът остана обаче и се оказа, че е в кабела влизащ в кабелната обувка към датчика. Беше корозирал и почти се беше прекъснал и от там лош контакт и уреда спира да отчита.
          Alfa Romeo 146, 1.6 Boxer 1996

Comment

Първоначално публикувано от vlahliev Покажи съобщение
            Здравей колега, аз съм с 1.6 мотор и имах същия пролбем. Първо смених датчика за температурата, който се намира над 3 цилиндър. Проблемът остана обаче и се оказа, че е в кабела влизащ в кабелната обувка към датчика. Беше корозирал и почти се беше прекъснал и от там лош контакт и уреда спира да отчита.
            И аз залагам на кабел или лош контакт. По-рано на боксера имах подобен проблем.
            166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
            ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Преди макло пак пробвах и си работи уреда на студен мотор утре пак ще проверя дали ще падне като загрее.Благодаря за отговорите може ли някой да приложи снимка на този датчик или да обясни точно кой че днес гледах като теле в железница кой от всички е.
              Last edited by beyn76; d.m.y г., 20:37.
              159 1.9jtdm 150 cc 2007

Comment

Working...
              X